Det går framåt!

Så var de igång då! Plattsättaren alltså och hans medhjälpare!
Och kanske det inte ser så himla mycket ut för välden på bilden men de har börjat spackla väggarna så det ska bli väldigt jämna, raka och fina. För om man, som vi, valt stora plattor är just allt detta tydligen extra viktigt. Idag efter lunch fortsätter de.

006

Och måste säga att jag längtar galet mycket efter att den här rejäla högen av kakel och klinkers ska hamna på golv och väggar en trappa upp!

007

Annars har jag roat mig med att med hjälp av starka armar i ena ändan och mina betydligt svagare i andra ändan bära en brutalt tung hundra år gammal dörrkarm några hundra meter till snickeriet som vi bor granne med. Nu ska den få lite mindre djup så den och en dörr kan återanvändas. Förr satt den där nere och nu ska den bli dörr mellan badrummet och tvättstugan. Och det får väl bli vårt bidrag till återanvändning i den här renoveringen där nog allt annat är nyinköpt annars.

Annons

4 svar to “Det går framåt!”

  1. Annika Says:

    Oj oj, jag kan inte vänta tills du visar upp det färdiga resultatet. Det lär ju bli såååå snyggt!! Kul att det gamla kommer in i huset också, det som varit med förr.

  2. Fina Frun Says:

    Hoppas allt går smidigt! Tittar gärna på det färdiga resultatet sen :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: