Skuttar lite!

Vet ni?! Vår tvättstuga är klar för ”inflyttning”!!!
I helgen får vi, om vi vill och hinner, börja bygga inredning där!
Nu har vi ju inte alla skåp och kanske vi lugnar oss tills vi har allt men ni fattar nog att jag skuttar lite när jag tänker på att snart, snart är det klart!
OK, vattnet ska kopplas in, värmen får inte dras i gång än men jag kan SE alla de tankar om färger, kakel mm klara och det blir bra. Snart har vi en fin tvättstuga med värme!

017

Idag ska väggarna i badrummet börja fogas och jag är spänd på att få se de mörka skarvarna fyllas med vitt! Tyvärr så fick jag aldrig tag i det där extra kaklet i går så väggen mot tvättstugan är kvar att kakla. Butiken ringde och jagade fraktbolaget flera gånger och svaret blev hela tiden att paketet ligger på en bil, är på väg ut och ska komma under dagen. Vid 16.30 säger fraktbolaget att de försök lämna ut paketet till butiken men ingen varit där… Men en butik som är öppen hela dagarna har ju alltid någon där! Det visade sig att de försökt, av någon konstig anledning, leverera till den adress butiken ska ha från sista helgen i oktober. Och den adressen står inte på paketet. Och deras system tillåter inte ändring av adress under transport… Fast de hade ju egentligen rätt adress. Och givetvis gick det inte att nå chauffören heller. Så nu gick det tillbaka till lagret och i dag ska det levereras.
Får väl hoppas det stämmer.

Och givetvis ska det bli bilder på allt fint men ni får vänta lite till tror jag. Tills allt är lite mer klart, städat och inrett!

8 svar to “Skuttar lite!”

 1. karin Sjögren Says:

  skönt att det snart är klart

 2. Annika Says:

  GUD så härligt!! Måste vara en enorm lättnad att se ljuset :-)
  Ha en fin helg!!!

 3. Fäldtliv Says:

  Får lite Brysselkänsla när du beskriver kaklets väg tillbaka till lagret. ;) Trevlig helg!

  • Brysselkakan Says:

   Haha! Ja, det skulle nog varit mer normalt där. En gång lämnade en firma ett paket till oss i en verktygs-butik på vår gata när vi inte öppnade. Och ingen tänkte på att meddela oss det. Jösses vad vi krånglade innan i fick tag i det.
   Trevlig helg till dig med!
   PS Jag har kaklet nu och på måndag ska sista väggen dit.

  • Fäldtliv Says:

   Tack! Jag är så nöjd med att inte ha några större renoveringar igång för tillfället. Förra höstens badrumsrenovering tog på krafterna. Krafter som inte fanns med tanke på allt kaos vi hade i övrigt. För tillfället roar jag mig med att möblera om i huset. Saker som man kan ta lite pö om pö och som är angenäma ”problem”. Nästa stora projekt här blir att fixa källaren. Tvättstugan ska flyttas och gillestugan, som för tillfället är förråd, ska göras om. Det får dock vänta ett tag till.

   • Brysselkakan Says:

    Här är nog badrummet och tvättstugan bara genrep innan vi kör igång med vår nedre våning… 160 kvm som stått tomt sedan 1987, inget vatten, inget avlopp och små patientrum längs en lång korridor som ska bli en rymligt trea på 105 kvm för uthyrning och övrig yta för våra saker.
    Skynda långsam eller köpa tjänster? Vi får se, allt hänger på hur framtiden blir!
    Möblera om är inte fy skam det heller, något jag är dålig på eller så är jag bra på att träffa rätt första gången ;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: