Men jag fyndade också

Jaha, fredag och det har nästan blivit kväll innan jag hinner skriva här. I alla fall känns det som om det är kväll, att klockan är så där 21 men bara är halv sex. Detta mörker ute gör mig helt vilse när det gäller tidsuppfattningen.

Fullt upp idag med andra ord! Och ni som följer mig på Instagram vet vart jag varit och har redan sett bilderna men jag orkar inte vara så kreativ att jag fixar nya så ni får hålla tillgodo med mobilbilder och samma som på Instagram.

Vi började i morse med att T jobbade hemma idag för att vid nio åka till metropolen Enköping och hämta en ny tank till min bil. Nog det märkligaste köp jag gjort, inte för tankens skull utan för priset. Ringde dit måndags, fick ett pris men kunde inte få besked om tanken var OK. På onsdagen hade en köpare av hela bilen dykt upp, en köpare som säljaren inte gillade och en köpare som prutat 500 kr på priset på hela bilen. Så om jag istället för 1500 kr betalade 2000 kr för tanken var den min. Jaha? Ska jag betala för det en annan köpare prutat? Tydligen. Lyckas få ner priset till 1800 kr. Tog jag inte det sålde han hela bilen till den andre köparen. Och med tanken på att jag ägnat i princip tre dagar åt att ringa och jaga tank och en ny kostar minst 5500 kr hade jag inget val. Nu ligger den utanför vårt hus och på söndag ska den på plats.

IMG_2039

Sedan behövde T vara på möte på jobbet på eftermiddagen och jag åkte med, lämnade av honom och drog för att göra lite ärenden. Hamnade i bilköer för tydligen finns sådana även i små städer.

IMG_2043

När jag kör på en gata jag knappt aldrig åkt på i Eskilstuna ser jag en skylt att Watt&Veke har utförsäljning. Visste inte ens att deras huvudkontor och lager ligger i Eskilstuna. Kliver ut därifrån med dagens bästa fynd, några till svärmor, några som julklappar och lite till mig. Och så en rulle tyg, säkert 40 meter naturvit skrynklig tyll, för 100 kr. Den ena saken, som jag varken kan visa eller nämna för det är julklapp, stod jag och kikade på i en butik i går. Pris 699 kr och jag gav, håll i er, 50 kr!!!
Det kallar jag fynd. Fick trixa rejält med att få in allt i bilen.

IMG_2044

Sedan hämtade jag T och vi for hem.
Nu ska jag få kroppen att fatta att kvällen bara börjat, fixa mat och landa i soffan med godisskålen inom räckhåll.
Önskar er en fin fredag vad sjutton än ni gör eller befinner er!

Ny trycker jag på Publicera utan att läsa igenom, orkar inte så eventuella stavfel får ni leva med!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: