Ett badrum

Då får vi väl anse badrummet klart!
Två detaljer återstår dock: hållare för toapapper och knoppar för handdukar och de är på väg!
Så dags att öppnar dörren och låta er kika in.

058

049

006

010

012

025

028

031

030

042

044

049

050

Och det blev som vi tänkt oss! Eller får nog tillägga att det faktiskt blev bättre! Bara en sådan detalj som att ha stort fint fönster som släpper in dagsljus men ingen insyn. Takduschen kan jag stå länge under och golvrännan istället för vanlig golvbrunn gör att vi kunde ha stora plattor även på golvet i duschen och vi slipper stå på golvbrunnen när vi duschar. Detaljer som gör vardagen lite lyxigare.

Mycket har vi gjort själva men utan bästa plattsättaren Linus som tålmodigt stod ut med min petighet och såg till att alla fogar går i linje från golv till vägg, min favorit-elektriker Thomas som alltid är lika lyhörd, håltagare, rörmokare, han som flytspacklade, Ante i bygghandeln som fixat bra priser, takmålaren Johnny, Marika på Erikstedt som ordnade bra pris på kakel och klinkers, släkt, familj, vänner som vi fått hjälp av och inte minst vinsten hos Trendenser som gav oss badrumsmöbler från Ballingslöv som Lotta såg till att vi fick hem.
Hoppas jag inte glömt någon!

Senare i veckan tänker jag skriva lite om vägen från ett stort tomt rum utan värme, avlopp och vatten till ett badrum och en tvättstuga. Hur vi tänkte och planerade och hur vi gjorde kompromisser och val.
Så håll utkik!

Hoppsan, ser att till och med jag fastnade på en bild!
Annons

6 svar to “Ett badrum”

 1. Annika Says:

  Verkligen så fint! Jag förstår att ni är mer än nöjda. Underbart med fönster i badrummet. Duschen måste det vara härligt att stå under. NI har varit otroliga med detta projekt. Inspirerande. NU får ni njuta av ert badrum fullt ut!!!

 2. Bara anna Says:

  Hej! Roligt att hitta in här. Läste din presentation och jag tycker det låter så skönt med att du är projektledare över ert liv.

  Himla snyggt badrum!!

  Ha en bra dag!

 3. monasuniversum Says:

  Mm, det där var skitsnyggt. Nu fattar jag vad du menar med golvbrunn. Det där är ju klart snyggare dessutom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: