Tvättstugan

OK, ni har väl redan fått några glimtar här och där av vår nya tvättstuga men ett inlägg skadar väl inte. Badrummet har ni ju redan fått se så!
Är mycket nöjd och efter att levt utan en ordentlig tvättstuga sedan juli 2009 är detta ren lyx!
Vi har fått till rejält med förvaring längs med hela ena sidan i form av en garderobsvägg, har inte ens fyllt alla hyllor än! Garderober från golv till tak med dörrarna upptill och en stor låda längst ner i varje garderob. På så sätt kan man öppna dörrarna även om det står något på golvet.

Fondväggen i guld blev väldig bra, glad att jag kom med den lite galna idén, och den går fint ihop med det nästan svarta klinkergolvet. Väggen är ojämn men det gör inget, istället tillför det något. Och att ha tvätt och tork en bit upp gör all hantering av tvätten enklare.

Torkställning för det lilla jag behöver hänga, det blir inte så mycket tvätt på två personer kan jag meddela! Målade en rundstav i guld, köpte två meter sadelgjord i svart och T skruvade upp allt i taket. Och en hylla vid fönstret för mina orkidéer som väntar på att få nya blommor. Och ni minns väl min smarta lösning för T:s strumpor?

012

013

005

011

010

006

Två saker återstår: luckan för ventilationen i taket, den kommer upp idag, och dörrfoder runt dörren men vår spikpistol är på äventyr i Småland och väntas anlända hem igen i veckan som kommer.

Annons

2 svar to “Tvättstugan”

  1. monasuniversum Says:

    HERREGUD SÅ SNYGGT! Älskar guld!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: