Vad lyssnar du på?

Foto 2014-11-13 09 07 17

På mina PW:s på mornarna lyssnar jag alltid på en podcast.
Sommarpratarna har det blivit genom åren. Nu har jag lyssnat igenom alla Filip & Fredriks, en varje dag väldigt länge. Men nu är de slut och det kommer visserligen en ny varje torsdag men jag behöver ju något de andra fyra dagarna.

Så vad lyssnar ni på?
Det ska vara kul, behöver inte vara så himla djup men inte längre än 60 minuter.
Tips mottages!

Annons

6 svar to “Vad lyssnar du på?”

 1. Annika Says:

  När jag är ute på mina PWS lyssnar jag på Zimmergren o Tengby, eller på Karlavagnen, eller på Språket i P1 eller på Meny. Ibland också på Annika Jankell. SR appen är verkligen en gudagåva!!! Lyssnar ibland på Värvet också, podcast. GILLAR verkligen intervjuerna där, och att de är såååå långa.

 2. Eva Says:

  Jag lyssnar alltid på något från P1. Vetenskapsradion historia, Konflikt, Kropp och själ, Kaliber och Stil är de jag främst lyssnar på. En del av dem lyssnar jag på för jobbets del, andra för att det intresserar mig. Kan även rekommenderas när man fixar med tvätten, räfsar löv, rensar ogräs eller kör bil. En del är en timme långa, andra en halvtimme.

  • Brysselkakan Says:

   Tack för tipsen! Det där med att lyssna i bilen är något jag helt tappade under åren i Bryssel, innan dess var det alltid musik via någon radiokanal och de samtal som är runt omkring. Men i Bryssel, när jag inte ens förstod reklamen slutade jag och numera har jag aldrig radion på i bilen! Har aldrig ens försökt få igång den som sitter i min bil!

   • Eva Says:

    Och jag lyssnade på radio i Bryssel för att lära mig franska. :)
    Barnen har fortfarande vissa fraser på franska som de upprepar sedan den tiden. De få gånger jag tog bilen lyssnade jag också på radio för att försöka höra om det var stopp i trafiken där jag skulle köra.

   • Brysselkakan Says:

    Så långt kom jag aldrig med franskan, eller kanske jag gjorde men lyssnade ju aldrig på radio som sagt!
    Mot slutet förstod jag rätt mycket av språket men kunde ju inte prata själv, på något sätt stängde jag av och lät allt prat runt mig på stan bara bli ett sorl.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: