Tung dimma

Ute ligger en tung fuktig dimma över hela min värld, gårdagens strålande sol och blå himmel är långt borta och känns nästan lite som en dröm.

Den där dimman ute passar bra ihop med mitt huvud idag… För gårdagens brutala huvudvärk är tillbaka, trodde den vänt men icke… Den ligger som en kletig tung hinna över allt, svårt att samla tankar, mår illa av häftiga rörelser och har en metallsmak i munnen hela tiden.

Det som stod på dagens to-do-lista lär stå kvar där i morgon för idag blir inte mycket gjort.
Men det är väl OK det med.

Annons

4 svar to “Tung dimma”

 1. Annika Says:

  Gillar dimma, men inte huvudvärk. Hoppas du känner dig bättre!!

 2. Asa Says:

  Smalog ju förr at folk som pastod att de fick huvudvärk av ett visst väder…Joda, det verkar som man kann fa det! Hoppas det är bättre nu, huvudvärk är Ingen höjdare! Hur langt har du kommit pa ”Stalker”? Fy sjutton, jag är ju inte den mörkrädda typen, men efter denna….Drar nu ALLTID för gardinerna i sovrummet!

  • Brysselkakan Says:

   Jo, vädret påverkar men just denna gången är det nog mer min jävla axel (ursäkta ordvalet). Är bättre nu i kväll men så otroligt seg i huvudet, hoppas det blir bättre i morgon för jag måste handla mat, helt tomt i kylen…
   Har bara läst fram till första hypnosen i Stalker… är fortfarande osäker på om jag ska läsa den nu med tanke på att jag är själv i vårt stora hus nästa vecka men jag är en våning upp, det går inte att se in ens om man försöker, och kan låsa tre ytterdörrar om mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: