Bakåt och lite framåt

011

2014 tog slut och i bloggvärlden pågår just nu bakåtblickar för fullt. Men det är väl inte bara där folk tänker tillbaka, det görs nog även bland dem som inte bloggar. Eller?
Året som gått var vårt andra år tillbaka i Sverige men det känns som betydligt fler än två.

Vi byggde altan, badrum och tvättstuga. Köksbordet fick nya skivor och sedan även belysning över det! Umgicks med söner, hade vänner från Bryssel på besök och även andra gamla vänner, reste till Berlin och åt världens godaste vårrullar och till Bryssel, två gånger! Min fina farmor gick bort, svärfar firades och även svärmor sedan.
Givetvis hände betydligt fler saker än detta under 2014 års 365 dagar. Enligt WordPress skrev jag 415 inlägg med 964 bilder och hade si så där 42 tusen som kikade runt vilket är betydligt mindre än under åren i Bryssel men helt OK.

Det var också 2014 som jag började bli rastlös på livet här… Och T också på sitt sätt.
En längtan bort igen, mot nya äventyr och utmaningar. Och vi fick erbjudande om just äventyr, faktiskt två olika lite parallellt, två helt olika ställen och olika världsdelar. Men efter så där sex månaders ovisshet, förväntan, drömmar och tankar blev det inget…
Snopet?
Ja, lite men inte förvånade. Vid det här laget är vi vana vid hur sånt här går till hos T:s arbetsgivare. Så vi blir kvar här ett tag till, bra det med säkert.

Så efter att just gått igenom en stor ombyggnad drar vi nu istället igång en ännu större!
Vår skruttiga nedre våning ska innan sommaren är över vara en beboelig lägenhet. Processen är igång men innan allt kan starta ska kommunen göra sitt och redan där verkar det bli problem… Ja, ja det löser sig nog men som vanligt trist och just hos kommunen verkar inte B veta vad A sagt och de tolkar lagen olika…

Så nu tar jag nya tag, ser framåt och hoppas att 2015 blir ett underbart år men mycket glädje, kärlek och annat spännande!
Och tackar er alla som läser för allt fint ni skrivit under 2014, alla nya läsare som dykt upp och allt fint som bloggvärlden ger!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: