Vardag igen

Så var det då slut på alla lediga helgdagar och vardag igen. Det känns som måndag men är ju onsdag! Lär  bli helg fort som attan!

002

I alla fall så for T till jobbet tidigt i morse. Och med sig hade han, som vanligt, frukost och middag. Är rätt nöjd med att jag kom ihåg att fixa det i går kväll, man faller ju lätt ur rutiner när man är ledig länge! Och nu tänker säkert någon av er att det kan han väl ordna själv och det kan han säkert men då glömmer han det minst hälften av gångerna och jag tycker inte det är något problem att koka ett ägg, bre två mackor och fråga om han ska ha lunch och i så fall ta fram det från frysen. Kaffet gör han på morgonen. Och glömmer han frukost köper han på vägen för 55 kr vilket blir rätt dyrt i längden.

Igår tömde vi det rum på nedre våningen som vi kallar Köksrummet. Har inget med något kök att göra utan fick sitt namn då vi ställde alla delar till vårt nya kök där i november 2012 och så har det fått heta så! Vi har rätt många rum där nere och det underlättar att kalla dem olika namn! Meningen är att det rummet ska bli gästrum då det vi använder till det nu kommer hamna i den nya lägenheten. Vi bar upp, eller vi och vi, T bar upp massor av lådor på vinden och jag funderade lite över hur många flyttar de där lådorna gått igenom och hur många gånger vi burit runt dem. Sedan skurade vi väggar, de blev rätt nedskvätta när håltagaren gjorde hål för avlopp i somras.

Dags att ta tag i det som kallas vardag! Önskar er en fin måndag onsdag!

Annonser

2 svar to “Vardag igen”

  1. Stella Says:

    Det ska bli jättespännande att följa med i förvandlingen av bottenvåningen, stella

    • Brysselkakan Says:

      Lovar att det ska du/ni få! När vi väl får starta… hade nyss ett missat samtal från kommunen men givetvis hade han gått för dagen när jag ringde tillbaka. Bävar för allt strul de kan hitta på…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: