Mer snö och stor kyl

Det snöade hela dagen igår. När det väl slutade hade de där -6 som var på morgonen bytts mot +4… Så jo, det töade men lär inte försvinna så fort för det ligger tjockt med snö ute.

001

Höll mig inne, vek tvätt, tog ner mina stjärnor och plockade fram andra lampor för annars blir det lite väl mörkt inne.
Sedan fick jag sms från min granne A som undrade om jag ville fika och det ville jag så bytte långkalsonger mot jeans, tog på stövlar och traskade över bakgården i snön till henne. En trevlig stund!

När T kom hem frågade jag om han skulle jobba under kvällen och han sa att han hade massor att läsa men det tänkte han strunta i och istället kolla på snooker och Skypa med yngsta sonen medans de tittade på var sitt håll. Och jag bakade kladdkaka. När man kvickt ska kyla en kaka är det väldigt praktiskt med en stor oisolerad vind bakom en dörr i hallen. Som ett 150 kvm stort kylskåp!

008

Annons

4 svar to “Mer snö och stor kyl”

 1. Annika Says:

  Härligt med snön. Men usch för blask. Tänk vilken lyx med din vind. Härligt. Jag brukar använda däcket till kyl, Men under köldknäppen vi just haft glömde jag bort ngra drickor därute. Hmmm..de exploderade i kylan. OH well.

  • Brysselkakan Says:

   Idag är det blask på is… många benbrott på akuten misstänker jag… Helt livsfarligt ute!
   Som tur är går det aldrig under nollan på vinden så perfekt!

 2. Asa Says:

  Vad mysigt det ser ut med snön trots allt! Här blaser man mest iväg f.n, känns mer som april än januari. Vad beträffar kyla varor sa har vi ju lyxen med kylrum! Trots stort side-by-side kylskap är vart alltid för fullt, och da aker saker ut i kylrummet. Sag pa nagon webbsida antalet benbrott pa sjukhusen i Sverige igar…. Det var inte fa tydligen. Just blask pa is är ju det värsta; bryter man inget sa blir man ju i alla fall rejält blöt da man trillar. Hall dig inne!

  • Brysselkakan Says:

   Jo, mysigt när man slapp vara ute i det!
   Och idag… galet halt. T berättade att en tjej på hans jobb slog handlöst bakåt och fick åka till sjukhuset för hon svimmade av…
   Kylrum är nog bättre än min vind för vinden är allt annat än kall på sommaren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: