Flipflops och pingis

Måndag igen och jag befinner mig i Växjö. Vi for ner hit efter lunch i lördags och var framme lagom till taco-middag vid halv sju på kvällen.

När vi parkerade vid sönernas hus kom A ut för att hjälpa till att bära in. Och att han ofta har shorts oavsett väder och årstid visste jag men att ha flipflops när det snöar var nytt!

Foto 2015-01-24 18 35 39

Sedan blev det söndag och vi började dagen med att panta en himla massa PET-flaskor. Sånt man får passa på att göra när någon med bil kommer på besök. Sedan blev det några inköp i butiker som ligger på andra sidan stan från där sönerna bor, också sånt man gör när någon med bil är på besök. Lunch och hem för att skruva upp saker, sånt man gör när någon med verktyg är på besök.

Foto 2015-01-25 14 00 46

Så nu hänger A:s TV, äntligen på väggen, en hylla i sovrummet och en lampa i taket.
Och så kan man passa på att ha pingis-turnering på köksbordet!

Foto 2015-01-25 15 58 29

Så blev det måndag och A satt på tåget vid 06.00 för färd mot Köpenhamn och vidare till Storbritannien för jobb, T är på möten utanför Växjö och jag ska ta en sväng ner på stan innan lunch med yngste sonen vid hans jobb/skola.

I eftermiddag åker vi hem igen, ser inte fram emot de där fyra timmarna i bil men det måste gå. Bilåkning och min kropp är inte direkt bästa vänner…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: