Men hem kom vi!

Hemma igen!
Gårdagen spenderade jag i Växjö, lite på stan och lite med besök och lunch på yngste sonens arbetsplats och skola. Kul att få se vart han spenderat mycket av sin vakna tid de senaste åren och flera år framöver.

Innan jag åkte för att hämta T åkte jag tillbaka till Universitetet för att köra hem sonen. Satt där i spöregn och väntade.

Foto 2015-01-26 15 49 40

Den här typen av väder är nog det värst med svensk vinter…
Vi lämnade Växjö-trakten vid 17-tiden och började en milt sagt besvärlig resa hemåt. Genom de småländska skogarna tilltog snöandet mer och mer. Vägarna var hala och snöiga.

Foto 2015-01-26 18 26 20

Vårt hopp stod till att det säkert blir bättre när vi når E4:an i Mjölby! Nja… det blev faktiskt värre.
Först i Nyköpings-trakten övergick snön till regn och vägarna till mer körbara. Massor av lastbilar som körde fort trots väglaget och så all den där snön som likt vita projektiler for mot vindrutan men inte syns på bilden.

Foto 2015-01-26 20 28 29

Men T kör bil väldigt bra och jag känner mig trygg när jag sitter bredvid! Hemma var vi sent men det gjorde ju inte så mycket.

Idag blir en dag inne, min bil befinner sig ju på verkstaden någon dag till och jag har saker att beta av hemma.

Annons

2 svar to “Men hem kom vi!”

  1. Annika Says:

    USCH, jag hatar det där (Som jag skrev på inta igår). Det är som DC-vinter också kan vara. Allra värsta vädret. Jag själv kan knappt köra i mörker längre, och lägg därtill slask och regn. USCH!!
    OCH just det ni körde i, snö, fy tusan. Eller när snörök får vägen att ”försvinna”. Vidrigt. Kan tro att det var skönt att komma hem!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: