Ny månad och mer snö

Jag vet inte hur det är med er men jag är så less på all snö. Nu har det snöat så gott som konstant sedan i fredags och det ska snöa hela dagen idag med. Och igår blev det också kallare, flera minus ute. Jo, jag vet en som gillar snö! Men för min del räcker det nu.
Bilden är från i fredags så lägg till mer snö. Mycket mer.

005 copy

Men som vanligt med väder är det ju bara att gilla läget. Vädret blir vad det blir. Varje dag. Men det gör mig mindre rörlig ute, tungt att gå i snömodd, jag får mer ont i höfterna och till slut i hela kroppen och jag tar mig inte iväg på saker i samma utsträckning som när det är barmark.

Längtar efter våren mycket men får nog fortsätta att längta ett bra tag till, tyvärr.  För det är ju bara början av februari.
Men minnas kan man ju!

Idag tänkte jag först hålla mig hemma, fast PW blir det ju så klart, fast sedan inser jag att det finns vissa matvaror som tagit slut i helgen. Såsom ost och mjölk till T:s kaffe. Och middag för några dagar framöver kanske. Men då får jag ju köra min nya bil!

Hoppas ni har en fin dag var än ni befinner er och hur mycket eller lite snö ni har.

6 svar to “Ny månad och mer snö”

 1. Annika Says:

  HAHA, JA!!! SÅ sant! ATT jag gör. Men här fullkomligt vräker regnet ner. Skulle ju gärna, gärna ta era snömängder istället. Längtar efter snö. Ja, du känner mig…
  Ska också åka och handla i det kalla regnet.
  Önskar att jag kunde säga att du skulle njuta av snön.
  :-)

  • Brysselkakan Says:

   OK, kanske hellre snöande än spöregn då. Men att behöva ägna 20 minuter åt att hitta min bil under snön var inte kul… Och att det är halt. Ja, ja man är aldrig nöjd!

 2. Eva Says:

  Jag gillar också snön. Mycket hellre snö är ösregn, tycker jag. Fast jag börjar bli ganska trött på att skotta. Vi har ca. 15 meter garageuppfart och 20 meter trottoar att skotta. Trottoaren kan man låta kommunen skotta mot ersättning och det har vi tänkt att de ska få göra hos oss. Problemet är bara att den ansvarige på kommunen ALDRIG svarar i telefon eller på mail… Morr, säger jag och får en rynka mellan ögonen.

  • Brysselkakan Says:

   Morr säger jag med. Har man en tjänst att erbjuda så får väl man se till att vara tillgänglig. Skaffa snöslunga kanske?
   Jag hoppas i alla fall att det slutar snöa snart.

   • Eva Says:

    Snöslunga fanns i huset när vi köpte det, tyvärr är den av äldre modell och gillar inte blötsnö. Finkänslig maskin. Vi åker till alperna nästa vecka och då vore det bra om man visste att det blev skottat på trottoaren. Jag tror inte att grannarna, som själva köper tjänsten av kommunen, är så pigga på att skotta åt oss…

   • Brysselkakan Says:

    Ring till kommunens växel och ge dig inte! I växeln brukar de kunna lösa saker för de vet genvägar till folk!
    Eller så får du betala någon tonåring som är pålitlig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: