Några centimeter till, tack

Igår smälte snön i ett rasande tempo! Sånt gillar jag, så klart.
Och jag kunde gå min PW utan broddar på skorna. Bara en sådan sak!

Foto 2015-02-19 09 22 54

Klev in på Lindex efter lunch på jakt efter jeans, de jag har passar inte så bra kan man säga. På något märkligt sätt så har alla krympt under vintern… Ja, ja enbart mitt eget fel och bara att ta tag i. Så nya jeans tills jag går i alla min favoriter igen, lär bli att kämpa men… nåja!
Men något mer har hänt med jeans de sista åren, mer än att min blivit för små, för alla byxor är plötsligt så korta… Och är man som jag 175 cm över marken, ja då flaggar byxorna retligt korta.

Foto 2015-02-19 13 26 09

Men så ska det tydligen vara nu sa tjejerna på Lindex. Synd att man inte är lite kortare då för enligt mig är de löjligt korta på mig. Några centimeter till hade jag uppskattat.

Idag fredag igen, besök hos sjukgymnasten, några ärenden på stan och sedan full fart mot soffmys!

6 svar to “Några centimeter till, tack”

 1. hannaahman Says:

  Kortare byxor är en glad nyhet för mig och mina 160 cm, då kanske jag äntligen slipper lägga (eller vika) upp de par jag köper!

 2. Annika Says:

  Det skulle vara som här, att man kunde välja jeanslängd. Det är riktigt bra. Förstår om du retar dig lite på att de är korta, även om det är inne nu. Ibland vill man ju verkligen ha klassisk bra längd på sina braller.

  • Brysselkakan Says:

   De klassiska modellerna har nog olika längd här med fortfarande men vill man, som jag, ha stretch och lite slitet tvättade, ja då är de korta. Och det funkar inte när man är lång. Ser inte klokt ut!

 3. Ulrika Says:

  Byxorna ser för korta ut! Jag har samma problem,tyvärr😟. Det är ju jättetråkigt att prova byxor som ser ut som på bilden. Hellre att de är för långa för då går de att lägga upp. För korta är för korta hur man än drar i dom/Ulrika

  • Brysselkakan Says:

   Håller med! Och det har varit så bra i så många år för oss långbenta men nu… Ja, man skulle hamstrat byxor för några år sedan! Går säkert hitta de med bra längd om man kör jeans i tum-storlekar men vill man ha mer modejeans/byxor, ja då har man problem numera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: