Efter regn

Igår bjöd Bryssel på regn.
Men det regnar sällan en hel dag i denna stad så en stund tittade solen fram.

Jag strosade runt på stan ensam. Nåja, det är väl synd att säga att jag var ensam då det kryllade av folk runt mig men ni fattar! Och när det regnat får man se upp! Eller mer ner kanske. Så man inte åker på en Belgian shower.

Foto 2015-02-24 11 17 41

Vadå tänker kanske ni. Jo, ser ni de där plattorna som ligger lite snett? Kliver man på dem kan man ge sig sjutton på att det ligger vatten under dem och det skvätter då 10 av 10 gånger upp över hela benen… Belgian shower.

Ni som gillar Happy Lights och liknande skulle köpa era slingor här! För deras concept store erbjuder bollar i alla tänkbara färger och givetvis plockar du ihop din egen kombination. Och numera har de stora bollar för tak- och bordslampor! Ett paradis av färgglada bollar!

Foto 2015-02-24 11 42 53

Klev in i en tygbutik och blev väldigt sugen på att sy något av dessa tyger men det blev inget köp. Fast fina var de!

Foto 2015-02-24 14 09 23

Sedan mötte jag upp med Allison, vi åt lunch och sedan strosade vi genom halva stan hem till där hon bor med sin man. Stopp for en kaffe att ta med klämde vi in.

Foto 2015-02-24 15 23 18

Det är lite kul att de bor i en av de lägenheter vi kikade på när vi letade bostad våren 2009. Ett typiskt town house som det finns gott om i Bryssel. Det vill säga många våningar med få rum på varje plan och det innebär ju mycket trappor. Och ofta också lite märkliga planlösningar.

Foto 2015-02-24 17 07 55

Vi satt och pratade medan vi väntade på att hennes man och min T skulle komma hem efter dagens jobbande. Sedan bjöd de på taco dinner innan T och jag fick skjuts tillbaka till hotellet.

Annons

7 svar to “Efter regn”

 1. Annika Says:

  En Belgian Shower verkar INTE mysig. Hoppas du slapp.
  Annars förstår jag ju att ni har det jättebra.
  Underbar affär den med happy light. Som en godisaffär!!!

 2. hannaahman Says:

  Jag råkade ut för en Belgian Shower häromdagen. Men då visste jag inte att det fanns ett namn på det! Jag kallade det en rad svordomar istället.
  Den där bollaffären verkar ju helt fantastisk! Jag har en slinga som jag har plockat ihop i en affär här i Linköping men där hade de inte lika många färger att välja på. Slingan ligger fortfarande i sin påse men jag har planer på att få upp den innan veckan är slut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: