Ibland blir det bra när de har fel

Foto 2015-03-25 09 04 06

På kvällen, innan jag lägger mig, kikar jag ofta vad det ska bli för väder nästa dag. Oftast blir det via SMHI:s app. Gillar den bäst.
Inför gårdagen utlovades grått hela dagen och då blir man ju rätt glad när man vaknar till sol och blå himmel! Det höll i sig tills det blev kväll.

Annars innehöll dagen besök av elektriker 07.05 för inkoppling av bygg-el där nere, det behövs tre-fas. Och sedan trodde jag det skulle hända mer men icke. Hann aldrig tala med vår projektledare så vi får hoppas det händer mer idag.

Passade på att äta lunch medans jag väntade på att Bilia skulle uppdatera programvaran i T:s bil och som tur är ligger mitt favorit-hamburgare-hak rakt över gatan

Ringde också och grattade svärfar, en dag för sent… För både T och jag glömde och kom på det för sent på rätt dag. Påminde sönerna och A:s svar säger väl lite om hur oviktiga fördelsdagar är i vår familj:
– Det missade jag totalt. Vet ju knappt när jag själv fyller år.

Nu ska jag straxt åka till konditoriet och köpa något gott och sedan till stationen och hämta en kompis som kommer på besök. Mer om det senare eller i morgon!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: