Kanske till jul?

001

Gårdagen försvann i möten, beställningar, samtal och mer möten.
Arga samtal.
Just nu ser det ut som att våra planer att måla, lägga golv och montera kök under semestern skiter sig helt.
För målaren, som ska fixa väggar, spackla, slipa, sätta väv och måla tak, innan vi kan göra vårt kan inte lova att han hinner. På torsdag ska jag få mer besked.

Så jäkla trött på folk som inte gör sitt jobb, som inte ser till att tidsplaner håller och som inte håller avtal.
Kan vi inte jobba undan detta på semestern har vi inte tid förrän till jul. Eller så.

Annons

8 svar to “Kanske till jul?”

 1. Eva Says:

  Hantverkare är ett släkte för sig. Jag svor över en grävare häromdagen, som skulle kommit för tre veckor sedan. Jag kan inte strunta i att göra mina arbetsuppgifter i tid… Skulle jag säga till mina studenter att jag inte kan sätta deras slutbetyg i juni eftersom min planering inte höll så skulle jag bli av med jobbet… Jag håller tummarna för att det löser sig för er.

  • Brysselkakan Says:

   Sant! Jag retar mig mest på att vi valde att anlita en stor firma till att driva projektet istället för att jag skulle göra det och ändå håller inte tidsplanen…

 2. Annika Says:

  Usch vad tråkigt för er. Förstår att ni är arga och besvikna, det har ni all rätt att vara.

 3. Asa Says:

  Vilka argument har de för att tidsplanen inte har hallit? Det kan ju vara intressant att höra! Och, fr.a om ni nu anlitat en firma för hela projektet, varför driver de inte pa? Man vet ju att de inte alltid kan hjälpa att nagot inte passar tisdmässigt da hantverkare ju ocksa är beroende av material, leveranser etc som inte kommer som de ska. Vad trakigt för er, och just att det tippar hela ER planering. Nu kommer ni ju inte igang med uthyrning osv som ni tänkt. Jag skulle nog ocksa varit ”lite” upprörd….

  • Brysselkakan Says:

   Ja du… det var gravid målare, Vabbande målare, sjukskrivning, semester och lite till. Och så ”jobbade han nu 60 timmar i veckan”. Låter rätt normalt sa T som jobbar mer än så året runt. Just material faller det inte på, färg verkar aldrig ta slut, nä det är allt det andra jag skrev.
   Han som är projektledare på den firma som har entreprenaden har semester denna veckan så jag avvaktar mer besked från målare i morgon och så får vi se hur arg jag ska vara på måndag! Vi har ett avtal och de får lösa det. Tycker jag.

 4. Asa Says:

  Tycker jag ocksa! Basta!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: