Om ni undrat

Jodå!
Givetvis fick vi godkänt av kommunen i går!
Och vad vi oroat oss för vet jag inte för han sa oh och åh över takhöjden och fönstren, frågade om luftmäteskontrollen och brandvarnare.
Sedan var han klar.
Nio minuter tog det!

4 svar to “Om ni undrat”

 1. Eva Says:

  Grattis! Då var en viktig milstolpe avklarad. Det måste kännas skönt att ni snart är klara. Här påbörjar vi en renovering/ombyggnation av vår övervåning i oktober. Det ska bli härligt att få det som vi vill ha det. Efter det funderar vi på om vi ska bygga om en del av källaren till en lägenhet för uthyrning. Framtiden får utvisa det. Vi tar en sak i taget.

  • Brysselkakan Says:

   Tack! Ja, skönt att det är klart men också lite märklig känsla att lägga så mycket tid, energi och tankar på något och sedan ska någon annan bo där, vi kan ju inte ens gå ner och kika på det hur som helst. Om man innan man börjar ett sånt här projekt skulle veta hur mycket strul som kan dyka upp, hur mycket energi allt tar och hur tröttsamt det stundtals blir, ja då skulle man nog inte ens tänka på att göra det. Men nu är vi klara och det är så jäkla underbart fint!

 2. Asa Says:

  Grattis!!!! Vad skönt att det äntligen är klart sa langt. Tippar att det är en hel del ”smasaker” kvar, men det gar väl det med. Sedan kan ni ju ta Semester…..

  • Brysselkakan Says:

   Ja, väldigt skönt! De flesta småsaker har vi hunnit med i helgen, de som återstår består av saker som ska hinna komma hit.
   Och nu är det dags att ta tag i vårt hem för jösses vad stökigt det är här, ingen som orkat bry sig på väldigt länge…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: