Dags att packa

Nä, jag har inte glömt bort bloggen, nåja kanske lite. Har absolut inte haft fullt upp utan mer av typen att inget att skriva om.
Ute faller löven av träden i ett rasande tempo och vår gräsmatta syns inte längre och fler löv lär det bli innan våra två stora lindar tappat alla sina löv.

Foto 2015-10-28 12 38 54

Nåja, de får ligga där ett tag till för på söndag morgon flyger vi till US. T för att jobba lite och jag för att shoppa mycket!
Får väl se hur mycket jag kommer blogga men det blir säkert uppdateringar på Instagram för er som följer mig där.

Lagom till vårt plan lyfter landar A:s, han har varit på samma ställe som vi ska till och vi missar helt enkelt varandra plus att han ska upp hit nästa vecka. Istället får han bli husvakt hos oss. Känns bra plus att vi ju har våra hyresgäster i huset.

Nu har jag inte tid med er mer, ska försöka få ordning på vad jag ska ha med mig, inte helt enkelt då de som förstår sig på väder säger från +10 till +20 dit vi ska…
Men det är fredag så önskar er alla en fin helg och hoppas ni har något kul planerat eller inget alls och bara tänker slöa!

Annons

4 svar to “Dags att packa”

 1. Monica Says:

  Trevlig resa och löven hinns nog med sen:-), det känns lite som att allt faller på en gång nästan, det blir ju enorma mängder, vi räfsade på landet förra helgen, och det tar lika lång tid att bära bort som att räfsa ihop.
  Hoppas du hittar mycket roligt på shoppingturerna, det är så kul att handla någon annanstans än hemma:-)

  • Brysselkakan Says:

   Ja, löven lär ligga kvar när vi kommer hem. Eller ännu bättre om de inte gör det, om det tex blåst mycket och de flugit iväg!
   Vi har en väldigt bra och stor säck av presenning med ett band av metall upptill så den alltid står öppen, superbra för just löv. Sedan är det bara att dra iväg den ut i skogen!

 2. Annika Says:

  HA så jättekul nu!! Vore ju kul om du bloggade lite om dina intryck, hihi!! Och shopping galore kommer det att bli för dig. Julen i högsätet nu efter Halloween, du vet :-) ja, Thanksgiving först, men den är ju så lågmäld att den knappt syns (samtidigt som den är årets största helg). Du får spana in Target! Tycker också så mkt om den där stjärnan som du såg på bild hos mig+ att de har SÅÅÅ mkt fö också-
  Lycklig resa och välkommen till USA!!!

  • Brysselkakan Says:

   Ja, insåg ju när jag såg dina bilder att alla julsaker lär vara på plats! Inte för jag lär kunna få med stora saker hem men etiketter brukar jag hitta fina och annorlunda i US.
   Och jag kommer säkert blogga lite, kanske jag äntligen kan hitta lite inspiration igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: