Här är det sommar och jul på samma gång

Vilken fantastisk dag det varit idag! Blå himmel, visserligen kyligt på morgonen när jag gick PW men sedan! Satt ute och åt lunch! Och troligtvis kring +25 grader! Lär bli smärtsamt att komma hem nästa vecka och kliva rakt in i november-mörker och kyla…

Nåväl! Jag njuter av det som är nu! Här är det jul i vart enda butik, den ena värre än den andra. Men kul, en hel hög med etiketter till julklappar ligger nu i min resväska och de lär väl räcka så där tio år framöver!

Foto 2015-11-03 11 01 28

Och så har jag konstaterat att det här med bokstäver i inredning och pyssel är något de kan här. Rena rama himmelriket om man behöver sånt.

Foto 2015-11-03 15 26 51

Foto 2015-11-03 15 26 56

Och tänk om parkeringar i alla länder kunde vara som i US, man behöver inte ens fundera på hur man ska få plats, det är bara att köra in och sedan kan man flänga upp sin dörr fullt utan att ens behöva fundera på bilen bredvid! Och när man sedan ska backa ut så är det väldigt långt till raden bakom så ingen risk att man backar på någon bil där inte.

Foto 2015-11-03 11 39 48

Annons

4 svar to “Här är det sommar och jul på samma gång”

 1. karin Sjögren Says:

  Vi har varmt här också så det är skönt. Ska momsredovisa idag, har ju inte så mycket att redovisa så det ska väl snart vara gjort. sedan blir det litet ”plocka undan” efter Skånevistelsen.
  Njut och ha det gott

  • Brysselkakan Says:

   Härligt! Här ska bli lika fint och varmt idag som igår, +25. Men straxt PW i morgonkyla för just nu är det nog bara +6 ute… Men solen går upp och då blir det snabbt varmt igen.

 2. Annika Says:

  Ja, jösses…säger det igen, vilken TUR du har!! Oroligt väder idag. OCH det gör inget att det är sådär 4 grader på morgonen då man tar sin PW, det känns bara friskt och skönt. PÅ fredag ska det bli 27 grader. Säkert samma hos er. Otroligt. Men sen tror jag et är slut på det hela. Lika bra det för dig, så du kan återhämta dig innan hemresan. KUL att du handlar så mkt! OCH julsaker, ja härligt!! Jag blir också glad av sådana. HOPPAS du hittar en Homegoods affär, det är min stoooora svaghet…

  • Brysselkakan Says:

   Ja kylig morgon är bara skönt! Vill nog ha fint väder över helgen för då är vi ju i NY. Men det blir ju vad det blir! Har, tyvärr, inte hittat Homegoods här…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: