Grått ute och guld här inne

Igår var jag uppe med tuppen, eller kanske innan tuppen för det var kolsvart ute när mitt larm tjöt vid 06.00. Men har man läkarbesök vid 09.15 och vill hinna gå PW i 60 minuter innan och sedan allt annat man gör på morgonen, jag då var det bara att kliva upp.

Sedan fick mitt hår sig en välförtjänt klippning också. Var så trött på kvällen och eftersom T ändå inte landade på Arlanda förrän 23.00 och sedan en och en halv timme i taxi på det så la jag mig straxt efter tio.

Och kunde inte somna… sov inte när T kom hem vid halv ett och somnade nog fram emot två-tiden. Blev lite snopen när jag vaknade vid åtta och T fortfarande sov bredvid mig! Han hade inga möten på förmiddagen och passade på att ta sovmorgon eftersom han kom hem så sent.

Annars händer väl inte så mycket, det är grått, rått och blir mörkt straxt efter det knappt blivit ljust ute. November är inte direkt en kul månad och nu talar alla om snön som tydligen ska komma i helgen… Nej tack, säger jag.

Målar ljusstakar på löpande band. I guld och andra i svart. Just guld tar tid för den färger rinner så lätt så jag måste måla tunt och då täcker den dåligt, är väl inne på varv fem på vissa ljusstakar. Totalt är det sex i guld och fem i svart för jag hittade några fina till på second handbutiken igår. Sedan står det väl sju åtta stycken i skåpet sedan förra året!

Annons

2 svar to “Grått ute och guld här inne”

  1. Annika Says:

    Vilken trevlig terapi med målningen av ljusstakar, sånt gillar jag.
    Mörkret förstår jag tär. PÅ alla plan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: