Känns avlägset

Om gårdagen var grå och bara gav rått väder så har det idag varit om möjligt ännu värre… Spöregn hela dagen och +2 ute… Tydligen snöade det en stund i Eskilstuna och det slapp i alla fall vi! Gick min PW under min röda regnponcho men var dyngsur in på kroppen ändå. Tur att man kan duscha varmt sedan!

Och det känns så himla avlägset att vi för två veckor sedan befann oss i Pennsylvania, hade sommarvärme och sol! Visst, det var ovanligt varmt men tur för oss att vi prickade in just den veckan! Och där var det inte kolsvart ute vid fyra… Nåja, bara att glädjas över att vi fick uppleva det och härda ut här hemma.

Tror bestämt att jag är helt återställd från jetlag nu, natten till förrgår var ruskig. Skittrött men kunde inte somna men igår! Somnade direkt och sov i ett svep ända tills T gick upp vid sex, somnade om och vaknade vid åtta. Och pigg!
Det sägs ju att det tar lika många dagar att komma i rätt zon igen som tidsskillnaden är så sex dagar för oss då och det var det ju i går så det kanske stämmer?
Inte vet jag men hoppas allt ska funka med sömn och sånt nu!

Annons

2 svar to “Känns avlägset”

  1. Annika Says:

    Det där med jetlagen och dagarna stämmer, utan tvekan :-)
    Läste igår att oktober är den mildaste oktober sen de började mäta. OCH november hos oss verkar gå samma väg. Mkt ljusare här än hemma, det skymmer vid 16:30 och solen går ner lite före 17 nu.
    Många tycker det är mörkt, och klagar. Allt är relativt.
    Hoppas att helgen hos er ska bjuda på lite sol.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: