Röda och fina

Om det i går morse var minus och blankis ute, vilket ledde till att jag inte ens kom ut på PW, så kändes det rätt avlägset idag när termometern visade +9!
Inte någon is idag inte!

Flängde runt på ärenden mest hela dagen i går, besiktade min bil och handlade mat inför helgen. Och där på eftermiddagen, när jag satte mig ner på Bilbesiktningen, inser jag att jag har väldigt ont i huvudet. Och vaknade med huvudvärk i morse… Ja, ja det är fredag och det går väl över!

IMG_9515

IMG_9511 copy

Bjuder på bilder på mina röda fina tulpaner och tipsar om valet av vas. Eller vaser är väl mer korrekt. Sätt en mindre cylindervas i en större. Jag valde två i glas och la mossa och glittriga kulor i mellanrummet.

Måste en sväng in till stan idag igen, lovade T sushi till kvällsmat och att fixa en bebispresent åt V som har en kompis som nyss blivit pappa. Han och fina H ska dit i morgon och en lite present bör de ju ha med sig!

Sedan blir det fredagsmys i soffan i kväll!

Annons

8 svar to “Röda och fina”

 1. karin Sjögren Says:

  Smart!! Det ska jag ta efter. Tack för tippset

 2. Annika Says:

  Otroligt snyggt arrangemang med blommorna i vasen. Skitsnyggt, rent utsagt.
  Vet att ni också går en mild jul till mötes. Vi, vi ska få 21 garder på julafton. Rekord så det skriker om det. Har aldrig upplevt ngt dylikt här.
  Ha en fin helg!!!

 3. Eva Says:

  Vilken smart idé med två vaser. Tål att testas även i detta hem. Idag ska jag försöka att komma åt mina jullådor som står längst in på vinden. Vi håller på att renovera övervåningen och har ställt in allt på vinden under tiden. Renoveringen skulle varit klar till jul, men nu verkar det mer som att det blir i februari. Jag är, tyvärr, inte förvånad… Ikväll ska vi bygga pepparkakshus med vår grannar med ursprung i Irak. Det blir deras pepparkakshusdebut. Ja, som du märker, går livet vidare här också.

  • Brysselkakan Says:

   Finns det något bygge som slutar i tid? Men efteråt så minns man det inte och vad gör några månader om några år? Viktigast är ju att det blir bra! Men attan vad stressande det kan vara, tro mig, jag vet!
   Hoppas jullådorna kom fram och att det blev fina pepparkakshus!

   PS Vore kul att se bilder från ert hus!

   • Eva Says:

    Pepparkakshuset blev bra. Den 13-åriga dottern tog kommandot över spritsningen och log stort. Jullådorna är lokaliserade och om jag står som en fällkniv kan jag nog få fram det jag vill. Orkade inte fullt ut igår. Idag är nog en bättre dag, mer utvilad känns det som. Bilder från vårt hus just nu vill du inte se. ;) Möblerna från övervåningen står inklämda i rummen på nedervåningen och det är allmänt kaos. När allt är klart ska jag se om jag kan få till lite foton. God Jul och Gott Nytt År!

   • Brysselkakan Says:

    Då väntar jag! Lycka till med julpyntet och en God jul och Gott nytt till dig med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: