Tacksam

Förra veckans sju-årskalas är sedan länge över och den här spralliga sju-åringen gör så gott den kan för att leverera fyndiga och bra inlägg till er.

Men jag måste också tacka!
För ni har kommenterat som aldrig förr och jag gillar det!
Det blir så himla mycket roligare att skriva när det kommer respons, behöver inte vara så mycket, allt räknas! Blir lycklig av kommentarer!

Så jag lovar att fortsätta och jag hoppas ni också fortsätter kommentera.

Annars lunkar det väl på här som vanligt. Tror min förkylning är över för den här gången, gick PW i går och det gick hur bra som helst och straxt dags för dagens. Att sedan snömodden gör att höften värker om natten, ja det är en annan sak… Om bara all snö kunde töa bort men vi har februari och mars kvar innan eländet är över…

Igår kväll kikade V över, han hämtade upp motordelar till sin båt som ska in på någon slags slipning. Och i morgon kommer A hit! Han är i trakterna på jobb och sover hos oss, blir mysigt att rå om honom lite. För även om mina söner numera anses som vuxna så är de ändå mina små pojkar! Men så stolt och glad över att de klarar sig själva och har jobb alla tre.

Nog med sentimentalt snack! Hoppas ni får en fin dag!

Annons

2 svar to “Tacksam”

  1. Annika Says:

    Åh, absolut!! För en skribent är det verkligen A och O med feedback. Tror inte läsare vet riktigt hur viktigt det är, men det är liksom responsen som är energin och vitaminerna för bloggaren!!
    Keep on writing, dear. Det är alltid lika trevligt att klicka sig in här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: