Varligt

Gårdagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, trött när jag vaknade och tung i kroppen. Tänkte att det är nog för mensen är på G.
Gick min PW och det gick tungt, tyngre efter ett tag och jag kände att värken kom.
Den där jäkla värken som oftast håller sig bort, i alla fall de riktigt besvärliga skoven, som tar över helt och det finns inget annat att göra än bara vara i det.

Så igår gjorde jag minsta möjliga, satt mest i soffan, läste lite, slumrade en stund eller satt bara där. Tung i kroppen, värk som for runt lite här och där, sega tankar och dagen gick.

Idag känns det bättre men det är lurigt, så lite behövs så jag tar det varligt idag.
Så tacksam att jag har möjligheten att ta sådana här dagar när de kommer, att det inte finns hundra måsten som man inte kan ta en annan dag och att jag bestämmer själv.

Annons

4 svar to “Varligt”

 1. Annika Says:

  Ja, det är bra att du bara kan vara i lugn och ro då skoven kommer. Jobbigt.
  OCH mensen, den lever vol sitt eget liv numera, eller hur? Den kan man inte lita på för fem öre. Ska det gå två veckor emellan? Eller sju veckor? BEATS the hell out of me…KAN den inte bara försvinna för gott!! CANNOT wait!!

  • Brysselkakan Says:

   Ja skoven är inte kul… Har varit bättre idag men inte bra.
   Mensen… Jäkla bökigt att bli äldre, den är helt opålitlig milt sagt och instämmer: längtar tills eländet är borta för gott.

 2. Stella Says:

  Ja nog är det guld värt att kunna disponera sin tid som man vill och behöver. Ibland sover jag väldigt dåligt på natten och kan då ta en eftermiddagslur utan problem. – Idag fick jag ta fram knästrumporna igen – dagstemperaturen steg från 6 till 12 grader på ett dygn… Stella

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: