Packar lite

Måndag och solen lyser mellan molnen här! Snön rasar från taket med buller och bång.
Och jag har släpat ner resväskan från vinden. Jo, den ska packas igen! Nu åker vi inte förrän på torsdag eftermiddag men tidigt i morgon bitti åker vi ner till Småland för att följa med A till hans nya neurolog och sedan hem kring lunch på onsdag. Så med andra ord lika bra att ha det mesta av packande inför torsdag klart.

Givetvis är det Bryssel som står på schemat! Och jag hoppas verkligen jag åker bort från snöslask och minusgrader. Och istället lite mer vår, lite sol som värmer kinden men bara jag slipper snö så är jag nöjd.

Och som vanligt är det ett pusslande att få ihop luncher med vänner, middagar och så Åsa som denna gången bara SKA komma till Bryssel. Vi har ju annars inte så himla bra erfarenhet av just det…

Dags att återgå till packandet då!

Annons

4 svar to “Packar lite”

 1. Linda Says:

  Hej!

  Har precis hittat till din blogg och suttit klistrad i typ en timme. Vi är så lika du och jag!!! Jag undrar om jag kan komma i kontakt med dig, om du har en mejladress?

  Stor kram, Linda

 2. Annika Says:

  Gud vad kul med en resa ner till Bryssel!! Hoppas det blir riktigt bra och mysigt och att du ska få träffa gamla vänner.
  Lycklig resa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: