Saknar sånt

I går morse, efter att gått en rätt lång PW i Waterloo, lånade jag T:s chefs sprillans nya XC90 och for till Petra aka Petchie.
Hon är ju mammaledig och vi kunde spendera många timmar ihop och jag inser vad mycket jag saknar den typen av vänner i Sverige. Sitta och prata, nästan så man tar vid där man slutade sist, genuint intresse av vad jag säger och någon som verkligen bryr sig. Så glad att hon och jag lärt känna varandra.

Nu var vi ju inte helt ensamma för lilla A, som visserligen sov mest delen av tiden, var givetvis med och också V som var skolledig i går.
Vi gick till marknaden, handlade lite och sedan hem till dem igen.

Sedan åkte jag tillbaka till Waterloo och hamnade mitt i skoldagens slut då jag passerade två skolor, tog lång tid men flöt ändå på.
Kvällen spenderade jag med C, hon är T:s chefs fru och vi har umgåtts med dem många år nu. Hon är fransyska, gift med en tysk och har bott i flera olika länder genom åren. Vi hann avverka samtal om exams, tonåringar och lite till! Och också en vän jag önskar jag kunde träffa oftare.

I eftermiddag är T:s konferens över och vi åker in till Bryssel så jag ska straxt packa ihop våra saker, duscha och sedan strosa runt i Waterloo centrum några timmar.
Misstänker att solen skiner ute men jag inte tittat efter än.

Annons

2 svar to “Saknar sånt”

 1. Carola Says:

  Ha en fortsatt trevlig vistelse, vi har vårväder här hemma.Har också minnen av PW och strosade i Waterloos butiker.

  • Brysselkakan Says:

   Här är soligt men kylig vind. T spelar golf idag och jag planerar att sova mest, fick visst med mig en förkylning hit ner…
   Tänkte på dig när jag gick i Waterloo i går!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: