Putsning och bröd

Gårdagen präglades ju mest av allt som hände i Bryssel. Stackars alla de som på ett eller annat sätt drabbades…
Så tacksam att ingen vi känner var där det small. T har en kollega som precis satte sig i sin bil på långtidsparkeringen när det small, han var tacksam att han inte hade haft incheckat bagage för i så fall hade han varit kvar inne på flygplatsen, nu kunde han bara köra därifrån.
De flesta av T:s kollegor lyckas i dag eller i morgon ta sig hem via andra flygplatser och hyrbilar men kvar blir en som inte kan komma hemåt förrän på fredag morgon och honom bjöd vi hem i morgon kväll så han slipper sitta själv på ett hotell i Eskilstuna. Sedan flyger han på fredag morgon till München och sedan hyrbil vidare till Waterloo.

Idag är annars en grå och rå dag här. Fixar med saker inne och har under dagen återigen använt mina talanger i putsning och sedan baka matbröd.
Brödet äter vi upp till frukost framöver och putsningen gjorde jag på de skador som finns i våra hyresgästers entré i trapphuset. Vi han aldrig fixa och så där i höstas, eller kanske mer att vi inte orkade efter fem veckor med stenhård renovering. Men nu är det dags! I helgen är min plan att tvätta och måla taket och sedan kanske också måla väggarna.
T han ska börja med hyresgästernas uteplats!
Så med andra ord: vi vet vad vi ska pyssla med i påsk!

Vi blir själva då äldste och yngste stannar hemma på grund av att det är inplanerad jobbresa redan på måndag och mellersta han åker till Gotland med flickvän och hennes familj.
Vad är dina planer? Någon kul? Eller bara lugn och ro?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: