Fyra bilder från helgen

 

Blev ju gräsänka i lördags vid 10.30… T for till Spanien i en vecka men inte jobb den här gången utan träningsläger med seniorlandslaget i golf. Han har sett fram emot detta sedan i september och var som ett litet barn på julafton! Och min man som oftast packar 15 minuter innan taxin kommer började flera dagar innan!

Men jag blev inte ensam så himla länge för V dök upp här straxt efter T åkt och stannade hela helgen för att fixa med sin båt. Innan han kom hit hann han med en loppis och fyndade en Blund till lillebror! Nr 21 i samlingen om jag minns rätt.

Och medan V låg under båten och skrapade bort gammal bottenfärg idag åkte hyresgästen C och jag till Ikea. Rätt lugnt där enda tills klockan blev 14 för då skulle någon från Melodifestivalen sjunga och det blev smockfullt med folk så vi for hem igen.

Nu har V åkte hem och jag blev själv igen. Inte så länge dock för på tisdag dyker äldste sonen A upp här och stannar några dagar!

Annons

2 svar to “Fyra bilder från helgen”

  1. Carola Says:

    Trevlig tur till Ikea, lunchsällskapet såg otrevlig ut, upptagen med telefonen. Helgerna går tyvärr för snabbt, men det gör veckan också så T är snart hemma igen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: