En torsdag i april

Kollade lite gamla inlägg här i bloggen igår och för ett år sedan minns ni säkert hur det var här: byggarbetsplats deluxe!
Och att det 2013 fortfarande låg is på Mälaren hade jag helt glömt, flera veckor sedan den försvann i år. PUH!

I alla fall så dök T upp här sent igår kväll, då sov jag sött och hörde honom inte ens. Men i morse fick jag i alla fall kram och puss innan han for till jobbet. Och han är hemma ikväll! Trodde ju han skulle åka redan ikväll men ändrade planer och de far i morgon bitti i stället.

Idag står Willys på schemat… och innan dess ska någon slags inköpslista skrivas ihop… lika trist som vanligt och lika nödvändigt som vanligt! Men solen skiner idag igen och min PW i morse blev rejält svettig!

2 svar to “En torsdag i april”

  1. Annika Says:

    Jag brukar kolla in appen TimeHop och där kan man se vad som skedde för 1,2,3 etc år sen. Det man skrivit på sociala medier, eller de bilder man tagit (som ligger i molnet), finns där. Lite kul. Jag brukar roa mig att läsa tillbaka i dagböcker också. Jag såg din bild på den trevna väggen i morse, den du hade på insta. Tänk vad snabbt det gick iaf, och nu bor era hyresgäster i en topp-lgh! SÅ najs!!

    • Brysselkakan Says:

      Visst är det kul att dyka ner i en månad för 1, 2 eller flera år sedan!?
      När vi var mitt i renoveringen kändes det väl stundom helt oövervinnligt men det gick! Och bra blev det!

Lämna en kommentar