Sol genom mitt fönster

Måndag och ny vecka.
Inte en enda sak i min kalender, en helt tom och blank vecka.
Passar bra det med, är lite trött och efter lunch slog huvudvärken till så jag la mig i soffan, lät solen värma mig genom fönstret och slumrade en kort stund.
T är på hemmaplan hela veckan, bra det för det har varit lite si och så med sånt på sista tiden ju.

Straxt dags att ta tag i middag och sånt men än kan jag sitta i soffan och njuta av värmen från solen en liten stund till och lyssna på fåglarna som kvittrar där ute.

Annons

4 svar to “Sol genom mitt fönster”

 1. Stella i Italien Says:

  Vi fick tillbaka vintern den här långhelgen. Imorse låg det snö på de (ganska avlägsna) bergstopparna. I lördags hagelstorm (otäckt när naturen drämmer till med storsläggan), sedan har vi haft omväxlande störtregn och åska. Idag fick vi knallblå himmel och lite sol men tyvärr nordanvind (halv storm) så temperaturen masade sig bara upp till 8 grader. Det blev en chock eftersom vi haft nästan sommarväder under den senaste tiden, ibland upp till 25 grader dagtid… Har eldat brasa varje dag. Brrr. Stella i Italien.

 2. Lena Says:

  Skönt att du får ha honom på hemmaplan! kommer ihåg när min man reste mycket i tjänsten, tidvis kan det kännas tungt och ensamt.

  • Brysselkakan Says:

   Jo, det sliter periodvis men jag tror också att det gör att man saknar och längtar vilket inte bara behöver vara negativt. Så skönt att ha honom hemma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: