Blött och snopen

Ja, inte skiljer sig tisdagen denna veckan så mycket mot måndagen: samma ostadiga väder men ändå mest sol. Bytte gårdagens matinköp mot att städa duschen idag. Kan meddela att man blir rejält snopen när man tror man vrider på vattnet i handduschen och det istället träffar en i huvudet från takduschen… Som tur var städade jag endast iförd underkläder och det var mest huvudet som blev blött.

Och jag kunde igår med gott samvete stryka både deklaration och betalning av räkningar från min to-do-lista. PUH! Och som vanligt vill staten ha pengar av mig, trots att jag inte har inkomst, men T han får i alla fall tillbaka så det täcker min skuld! Och blir en del över!
Läste att man nästa år ska kunna få tillbaka pengar redan i april, låter ju fantastiskt men måste ju innebära att de betalar ut på den preliminära deklarationen. Eller? Men har man, som oss, deklarerat under de åren då man fick pengarna till jul, ja då är fortfarande juni väldigt tidigt och tycker det är bra att få dem lagom till sommaren som ju ofta innebär lite mer utgifter kanske.

Ikväll kommer V ut en sväng, något med den där båtmotorn som han och T ska fixa med och då det ju är ljust länge kan de ju numera fixa saker även på kvällarna.

Annons

2 svar to “Blött och snopen”

  1. Annika Says:

    Trist med deklarationer, och ännu tristare att betala restskatt fast man inget tjänat.
    Trevligt med lite son-besök.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: