Fredag!

DSC_0550

OK, vi ska får regn senare idag men icke att det tar bort glädjen att det är FREDAG! Och det är, trots lite mulet ute, +18!
Och A drog ut sin tredje visdomstand rekordsnabbt! Han klev in där, hans lilla tandläkare, som för övrigt ser ut som Lisbet Salander (150 lång med tuppkam), gjorde sitt jobb och fem minuter senare var han på väg hem igen!
Att sedan T efter en hel del om och men kom hem som han skulle igår! Ett tag var hans flight två timmar försenad för att plötsligt inte alls vara försenad. Visserligen sov jag som en stock när han kom hem men han sitter hemma och jobbar idag.

Nu har jag nyss fixat hårfärgen, utväxten var inte att leka med! Men nu är den borta några veckor framöver. Vi planerar lunch på stan men vi får väl se hur det går med det då T har en himla massa telefonmöten idag… Nåja, annars får jag väl åka och hämta mat åt oss, funkar det med.

Så full fart mot helgen! Här står båtfixande (surprise!) på schemat och V kommer hit redan ikväll. Ska se om jag kan hitta någon loppis att åka på men det ser lite tunt ut på den fronten men vem vet.
Önskar er en fin helg och fyll den nu med något skoj!

Annons

2 svar to “Fredag!”

  1. Annika Says:

    Ha en fin helg nu. Låter bra allting!
    Här är det vackert väder idag, men ska bli skit imorrn. OH well, I’ll take the good with the bad.
    Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: