Velig? Jodå…

Igår var det andra dagen i Ullared och på Gekås. Inget sällskap idag, inte ens av T för han drog ju för att spela dag 2 i tävlingen i Falkenberg.
Men vi började med frukost! Vi bodde ju på Gekås hotell som heter just Hotellet. Nytt fräscht och väldigt bra!

Sedan tog jag det lite lugnt på rummet innan jag checkade ut och begav mig till varuhuset, strosade runt där, hittade lite fint och kompletterade sånt jag inte orkade med dagen innan, fikade och åt lunch. Sedan betalde jag och det lilla jag fått ihop rymdes i en vanlig varukorg! Och jo, jag löpte en banan!

IMG_20160612_153027

Sedan gick jag till Sko-Boo. Och där blev jag den där veliga personen jag nästan aldrig är…

De där turkosa dissades av vissa på Instagram när jag bad om råd men de rosa fick mer beröm. Velade som attan och bestämde mig för att vänta in Tommy. Tyvärr inser jag försent att de inte hade öppet till 18, vilket varuhuset har på söndagar, utan stängde 17 och T kom 17.05 och släpptes med andra ord inte in i butiken… Så en något besviken Madame åkte från Ullared… Men sedan insåg jag att de har webbshop så de rosa sandaletterna är nu på väg hem till mig trots allt!
Nu ska jag bara hitta någon annan som säljer dessa i st 41 för de fanns inte i min storlek…

Nu befinner vi oss i Växjö och här blir vi till torsdag. Blir spännande att se om vi har någonstans att sova ikväll för min käre man har gett sin sekreterare fel datum för hotellbokningen men vi står först på väntlistan i alla fall.

Uppdatering: Det som igår kväll var problem med vårt rum ändrades i morse. Att få ett rum ikväll var inte problemet utan att ”vi” bokat ett enkelrum de två sista dagarna. Vi i det här fallet är ju T:s sekreterare och varken hon eller vi trodde väl inte att hotell ens hade enkelrum längre… Suck och allmän irritation från henne i receptionen men sedan löste hon det. Förstår att felet inte var hennes men att vara otrevlig löser ju inte problemet.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: