En helg som glömdes bort här

Så var det tisdag då och jag inser att jag inte hann med bloggen alls i helgen… Nåja, OK det med, det är ju ingen tävling där man måste skriva varje dag!
I lördags skulle äntligen en del till V:s båt som han köpt i US komma hem via en kollega till T. Kollegan ringer vid elva och ber om ursäkt men hans väska lyckades åka någon annanstans än till Stockholm… Man kan väl säga att V blev rätt besviken men bara att gilla läget och vänta igen, som tur var så dök väskan och båtdelen upp i söndags kväll.

I söndags dök också svärmor och svärfar upp här, de ska flyga till US idag och mellanlandade här en natt och hade ju med sig min soffa på släp. De hann också med att klippa vår syrenhäck på framsidan och klippa gräset åt mig! Allt det medans jag gick PW på morgonen, nåja, häcken började det med redan på söndagen. Och fint och bra blev det.

Och då jag inte har en enda bild på detta så får ni istället titta på bilder från Växjö; några från Linnéparken, som under veckan jag var där fick nya blommor, och några från gångvägen runt Växjö-sjön.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: