Fyra år sedan sist

Här går det mesta i semester-takt, dvs sakta.
Äter, handlar, fikar, äter igen, fastnar i broöppningar, vissa åker båt, andra är superförkylda, T tog bort en massa plattor från vår gång där ute och jag är mest trött.

Nåja, denna veckan laddar vi inför besök. Finbesök får man väl kalla det för det är syrran med barn som dyker upp här på onsdag. Vi är väl inte bäst i världen på att hålla kontakt och det är, håll i er, FYRA år sedan vi sågs sist… Och hur många år det är sedan de träffade A och V kan vi inte ens räkna ut men det var en jul och det var hos mina svärföräldrar. Vi träffades lite mer regelbundet när vi bodde i Bryssel och bilade till Sverige för då stannade vi ofta i Skåne på vägen upp och där bor ju syrran.

Hoppas ni har en fin sommar, njut för snart är allt det fina över och mörker väntar… Helt märkligt att vi orkar oss igenom allt det där med förståndet i behåll!
Så njut!

Annons

2 svar to “Fyra år sedan sist”

  1. Annika Says:

    Lugn semesterlunk överallt, utom kanske på insta, haha!! OJ det var länge sen du träffade din syster. NU är det på tiden minsann. Ha så jättekul!!! Jag har en het och fuktig sommar, men det går det med. Tack vare AC hemma :-)
    Ha så roligt nu med syster yster!!

    • Brysselkakan Says:

      Ja, det är länge sedan! Träffar mina vänner i Bryssel oftare. Och kul att du skriver syster yster för det är vad både hon och vi kallar henne!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: