Det låg kvar när jag gick

Igår var väl en dag som under förmiddagen inte går till historien över en dag med mogna beslut och ord… Möjligtvis måste jag framöver köpa färg i en annan butik är väl en bra sammanfattning utan att vi behöver gå in på detaljer! Fast som ursäkt så var det inte jag som började.

Men sedan, när det pyst färdigt ur mina öron, blev dagen bättre! Och jag hamnade hos frissan straxt efter tre och gick därifrån utan hår som killar mig på ryggen straxt ovanför BH:n och mer den sorten som killar lite i nacken ibland. Och kvar på golvet låg långa längder av mitt hår.

DSC_0927

Jo, rätt gissat! Jag kapade en rejäl bit och än så länge känns det riktigt bra. Nu ska lite röd färg i under helgen och jag och håret ska bli kompisar men detta kan nog bli riktigt bra!

Och det är fredag! För min del blir det fredagsmys utan T som kommer åka Finlandsbåt i natt för att i helgen spela landskap i Helsingfors.
Men V kommer hit så ensam blir jag inte och på söndag dyker även A upp en kort sväng, han har jobb här uppe på måndag och vi ska äntligen får tillbaka vår bil och han sin.

Annars så har vi fått tillbaka sommaren med buller och bong, just nu +28 i skuggan. Tydligen så når värmen sin topp idag och lite svalare gör inget för det har varit lite väl varmt, fuktigt och kvalmigt de senaste dagarna. Att det sedan ska bli mulet på söndag hoppas jag de har fel i.
Hoppas du har fina planer för helgen och att solen skiner även hos dig idag!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: