För fem minuter sedan

b30c563adf5185ee192fb67014d63efc
Helgen gick fort men kändes ändå lång.
Så ny vecka och nya tag! Blir ensam tisdag och onsdag då T far till Växjö. Och sedan försvinner han på söndag igen, lite längre bort, då han ska till US och Shippensburg i Pennsylvania.

Är van vi att vara själv men vänjer mig aldrig. Har lite kul saker inplanerade, så som bio på tisdag och sedan ska jag ta mig till Ikea någon dag men det får nog bli nästa vecka det.

Värmen försvann i lördags, kanske mer normal temperatur nu men ändå fint väder. Saknar värmen dock. Och ogillar att det börjar bli dags för strumpor. Att jag fryser hela tiden, att mina händer och fötter är iskalla från morgon till kväll. Men det är väl bara att gilla läget för värre lär det bli.

T spelade avslutning på seriespel för H40 i går. Man kan väl säga att snubblade på mållinjen för han gick ut i första bollen och ledde tills sista bollen kom in. Så slagen med ett slag blev han tvåa men laget vann serien i alla fall. Och han kunde lägga lite bollar, en bag till och en fin putter till sin samling. Och kan meddela att det finns många av allt i hans samling.

Dags att ta tag i dagen! Hoppas ni får en fin måndag!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: