Håller mig borta

Hej och hå så var det fredag igen. Veckorna rusar fram och det gör hösten med, tyvärr. Det blir mörkare och mörkare men bara att bita ihop och gilla läget.
Ute hos oss på ön flyger det löv precis överallt, det blir ju så med alla de enorma träd vi har här. Än så länge hänger de flesta kvar på våra två lindar men det är ju bara en tidsfråga. Men har man en stor lönn rätt över gatan får man sin beskärda del av den med. På köpet.

dsc_1174

Igår drog T och jag upp V:s båt. Vi har ju inget eget släp till den och är beroende av en snäll släkting till V:s flickvän och då han i tisdags meddelade att han ska upp sin båt idag, ja då var det bara för T att ta ledigt igår och tillsammans tog han och jag upp den. Sedan kom V ut och hjälpte T att få över båten från kärran till ställningen den ska stå på i vinter igen. Allt gick bra men kan meddela att det var en del strul här utanför oss för tydligen var det typ 100 tanter som skulle på någon föreläsning i skolan just i går kväll och vi blockerade tidvis hela gatan med bil och släp! Men det löste sig och ingen var sur eller så, de väntade snällt medans T backade och hade sig.

untitled-1-copy-copy

I morgon är det Strängnäs årliga marknad. Stort jippo och tivolit har byggts upp under veckan och från ikväll är mer eller mindre hela centrala delen av stan avstängd. Det är en stor hemvändarkväll för många och hamnen började redan igå fyllas av stora båtar. Tänker hålla mig borta från marknaden, fick nog förra året så det räcker ett tag. Och min snälla hyresgäst C ska kika efter hallon-, sötlakrits- och kola-remmar från Ryfors åt mig!

Ha en fin helg och gör något kul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: