En tradition?

untitled-1-copy-copy

I januari i år for ju T och yngste sonen till London för att se snooker på elitnivå. Något de båda gillade mycket och där och då bestämde sig för att göra om. Sagt och gjort!
Igår bokade vi flyg och biljetter till tävlingen. Det blir Ryan air i år igen, 695 kr tur och retur för två personer, går ju inte att resa billigare liksom. Betydligt dyrare blev biljetterna till tävlingen och så himla struligt bokningssystem… De ska gå tre dagar i rad och heldag den sista finaldagen. Då tänker man ju att man slänger ner alla biljetter i en shoppingvagn men icke… Varje dag skulle bokas var för sig och heldagen i två delar… Och för varje bokning tog de ut £ 1,60 så det var väl det de ville tjäna extra på. Varje gång var man tvungen att fylla i alla uppgifter igen inklusive svara på 8 knäppa frågor om yrke, antal nätter i anslutning, intressen mm. Blev ju inga seriösa svar direkt då jag bara tog ett alternativ slumpmässigt. Och allt detta under tidspress då de bara höll valda biljetter i 13 minuter.
Stressigt? Jo då, någon (läs jag) hade huvudvärk till slut.

Idag har jag bokat ett avbokningsbart hotell och sedan tänker jag ha lite koll då och då framöver för se om något bättre och billigare dyker upp. Sista natten bor de vid flygplatsen för att slippa gå upp mitt i natten. Sedan återstår att på något sätt få upp sonen hit, det löser vi det med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: