Snö eller sol?

Gårdagens snöande är över och det var väl få stockholmare som inte hatade snön igår…
På min PW i morse, när jag gick längs Mälaren, kändes det som jag gick mellan sol och grå himmel med varsel om mer snö. Tittade jag ut över sjön bröt solen igenom och tunn is låg över delar av sjön. Tittade jag åt andra hållet så var himlen så där grå som bara moln med snö i är. Och det fnykte lite i luften, som om jag gick just i mellanläget mellan snö eller sol.
Just nu ser det i alla fall ut som om solen ska vinna och det lär jag ju veta snart ändå.

Idag blir en lugn dag, måste i och för sig iväg på några ärenden, men i övrigt lugnt. Kroppen bokstavligen skrek att värk är på G i går… Svårt att beskriva men det liksom surrar i kroppen. Låg i varmt vatten i badkaret för att stoppa den och kan inte säga hur det bli än, lurigt men hoppas den ger sig iväg!

Annons

2 svar to “Snö eller sol?”

 1. Annika Says:

  Närå. det fanns de Sthlmare som gillade allt igår också. Inte kaoset kanske, men skönheten. Pratade med två kompisar och de var eld och lågor, haha!! Bägge bor förstås i innerstan, men ändå …
  ;-) MEN de fick pulsa till och från sina jobb. Buss? Glöm det.
  Ser hur vackert det är hos dig också. MEN jag vet ju att det är skitjobbigt med det som komma skall, när det töar bort och ska frysa på. DET gillar inte jag heller.
  Hoppas att du inte ska behöva ha så ont.

  • Brysselkakan Says:

   Jo, det som inte behövde åka bil eller buss och bara behövde ta sig en kort bit kanske gillade all snö igår. Vår V gillade den inte men det gick hyfsat att ta sig hem i alla fall.
   Idag töar det här… och så massor av minus i natt så jo, det lär bli halt i morgon. Men på onsdag ska tydligen allt smälta bort då det blir massor av plusgrader igen. Ja, ja så är det och så blir det!
   Värken håller sig i schack, lurar men är OK.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: