Bedrövligt

Skrev ju om sömn redan igår, att den inte är på topp just nu. Jo tjäna… inatt alltså… Har sällan svårt att somna, det går rätt fort, kanske inte som T som sover på max fem minuter, men det är OK, det funkar.
Så igår då… Sista gången jag tittade på klockan var den tre… Sedan somnade jag nog efter det, drömde massor, gled in och ut ur sömnen kändes det som och så vid sex, när folk som bor här runt oss började ta sig till jobbet, ja då vaknade jag av bilarna. Helt groggy i skallen av för lite sömn. Lyckades slumra en timme till men sedan kom resten som skulle till jobbet och jag gav upp.

Idag lär bli en lång dag, har några saker som inte går att skjuta på så bara bita ihop och köra på. Men känner att om jag sitter ner för länge så somnar jag. Jo, ska försöka få till en liten power-napp på tjugo minuter men det får bli lite senare.

Vidrigt att vara så här trött och vet egentligen inte varför jag inte somnade. Lika lite som jag vet varför jag sover dåligt just nu. Det går över, det blir bättre men attans vad kämpigt det är. Och vad tacksam jag är att jag inte behövde ta mig till ett jobb i morse!

Annons

2 svar to “Bedrövligt”

  1. Annika Says:

    Jag hatar att sova dåligt, och gör det ofta.
    Powernaps brukar vara bra, och effektiva. HOPPAS du kan ta en sådan sen.
    Hoppas dagen blir bra ändå. VET hur det är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: