Hej igen!

Äntligen är jag tillbaka vid datorn! Ny dator, ser likadan ut så känns som vanligt!
Hämtade den igår och trodde först inte den skulle dyka upp igår, butiken ”glömde” skicka den i måndags… Men den dök upp på eftermiddagen.
Sedan bara att flytta in i den då. Då jag har en egen server så låg hela min gamla dator back-up:ad där. Så bara att skicka över allt.
Trodde jag…
Nä, givetvis strulade det så jag gav upp och la över alla filer manuellt, installerade program och annat. Har säkert glömt något men det märker jag väl med tiden, alla filer mm finns ju att hämta på servern.

Ni anar inte hur skönt det är att ha vanlig dator igen, att blogga och allt annat via mobil eller iPad funkar ju men blir så himla knöligt i längden.

Sedan testade jag vanilj-semla i går. Inte ens god… tog två bett och sedan åkte den i soporna. Nu hade vi inte köpt dem själva och jag hade nog aldrig ens tänkt tanken att köpa vanilj-semla. Nä, det ska vara med mandelmassa och inget annat i mitten! Sedan kan jag gilla saffrans-semla, då bullen är med saffran i och i övrigt som vanlig semla.

Nu hoppas jag att elektrikern dyker upp här under eftermiddagen, värmen i badrummet i lägenheten nere strular och han hoppades han skulle hinna hit idag. Annars blir det i morgon. Vi får se!

4 svar to “Hej igen!”

 1. Annika Says:

  Gud så skönt med datorn på plats!
  Men sjävklart ska det strula, what else is???!!!
  SÅ är det alltid, tycker jag, då man har ny dator etc.
  Nej, vaniljsemla låter så INTE gott.
  Det ska vara mandelmassa, Bara det. Ingen SYLT heller, som jag såg på en semla nyligen. Tycker saffranssemlor är asgoda. Perfekt kombo med saffran, mandelmassa och grädde.
  MUMS!!

 2. Cecilia Says:

  Håller också med om att saffranssemla är väldigt gott. Vaniljsemla har jag aldrig ätit däremot wienersemla och det var inte gott! Alldeles för sött!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: