Alltså, det blir en hel del bananpannkakor under veckan. Typ det jag äter till lunch si så där fem dagar i veckan. Året runt.
På sommaren med jordgubbar eller nektariner på. Och så några tinade hallon som rörs ner i naturell turkisk yoghurt. Mums!
Något tristare på vintern då färsk frukt som nektariner och jordgubbar lyser med sin frånvaro. Då blir det skivade bananer på pannkakan.
Men nu!
Har insett, eller det visste jag väl redan innan men inte tänkt på, att frusen mango bara ligger där i frysdisken (straxt bredvid de frusna hallonen) och väntar på mig!
Så himla mycket godare än skivade bananer kan jag meddela.
Själva pannkakan gör jag så här:
Ett ägg, lite kanel och så en halv grovt mosad banan.
Vispa ihop lätt och stek.
Det krävs lite tålamod innan man lär sig vända pannkakan utan att den blir mos och testa inte för tidigt.
10 februari 2017 kl. 15:42 |
Aha, vilken intressant pannkaka. Får nästan lust att prova.
Mango är ju så gott. Du vill inte ha apelsiner eller clementiner på din pannkaka under vintern?
Trevlig helg!!
10 februari 2017 kl. 15:55 |
Har svårt att tåla citrusfrukter om jag äter dem regelbundet så därför är de inte aktuella men säkert gott på pannkakan!
Fin helg till dig med!
10 februari 2017 kl. 18:35 |
Mango är jättegott till, jag och V brukar ha det! Tycker kanelen gör mycket också. V har fixat frukost till i morgon, vi får väl se om det blir bananpannkakor!
10 februari 2017 kl. 19:00 |
Fattar inte varför jag inte tänkt på mango tidigare…
Hoppas ni får en mysig helg!
12 februari 2017 kl. 16:32 |
Länge sedan jag åt bananpannkaka, nu blev jag sugen, det är så gott 😃
12 februari 2017 kl. 16:38 |
Ja, det är det! Du får fixa det snart igen. Och du! Lycka till på nya jobbet nu!
12 februari 2017 kl. 17:51
Tack L!