Och solen skiner ute!

img_0234

Fredags-känslan blir ju så himla många procent bättre när solen skiner ute! Kanske inte kan säga att det är vår för vi är ju ändå fortfarande i februari men ändå! I går när det regnade en stund på eftermiddagen kom den där härliga regnlukten, den som gör att jag ändå anar våren!

Har hunnit röja runt med dammsugaren, plocka undan lite och snart dags för lite lunch, jo det blir bananpannkaka. Idag med. Sedan en sväng på stan, några ärenden och också hämta sushi till T, det är vad han äter oftast på fredagskvällar när jag äter räkor. Och vi spelar Yatzy. V kommer troligtvis hit i kväll, ett tag sedan vi fick rå om honom och han blir nog här hela helgen och fixar med båten.

Sov rent ut sagt som en jäkla kratta i natt… eller har väl gjort ett tag och det känns i kroppen men inatt var det värre än värst… Från halv fyra-tiden, kollar aldrig klockan på natten men hörde tidningsbudet och han brukar köra runt här vid den tiden, så slumrade jag mest korta stunder och drömde konstiga drömmar där jag glömde saker, tappade saker, missade tåg och det var bara rörigt. Har säkert någon logiskt förklaring. Men där och då var det bara jobbigt plus att jag ju vaknade av att det gjorde ont i höften, la mig på rygg, vaknade av att det gjorde ont i ryggen och så höll det på. Hoppas detta snart slutar för det spiller över på hela livet när man sover dåligt.
Nog om det!

Veckan har också inneburit roliga besked för vissa i familjen och det innebär stora förändringar för den personen. Nej, T och jag ska inte flytta men andra ska nog! Så stolt och glad för detta! Drömmar, mål och hårt arbete som ger resultat. Berättar inte mer än så för jag vet att han det berör inte vill det.

Dags för lunch!
Ha en fin fredag och jag hoppas solen skiner även hos dig!

 

Annons

4 svar to “Och solen skiner ute!”

 1. Annika Says:

  Ja, så coolt det som hänt i familjen. Undrar så var det blir till slut?
  Hur många år ska han vara borta isf? Två? Tre?
  SNYGGT med alla Iittala stackar på bordet. SÅ snyggt.
  Har du köpt många av dem på loppis?
  Jag har bara fyra härhemma, skulle gärna vilja ha fler. Jag hade en femte, men den exploderade då jag glömde att blåsa ut ett ljus i den. Otäckt.
  Hatar att sova dåligt, så vidrigt. Det händer mig såååå ofta.
  Ha en fin och trevlig helg!!

  • Brysselkakan Says:

   Ja, vi är så glada för hans skull. Blir det som han vill så flyttar han nog aldrig tillbaka igen, men kontrakten löper på ett år i taget.
   Jag har köpt alla mina ljusstakar från Iittala på loppis och gett som mest 40 kr men de flesta för någon tia! Har fler låga än de på bilden men skulle gärna ha någon av de högre. Kommer kanske med tiden. Ska verkligen vara noga att mina ljus inte brinner ner, lät ju otäckt…
   Sömn… en ständig brist känns det som.
   Fin helg till dig med!

 2. M Says:

  Ja visst är det underbart när ljuset och lite av värmen kommer tillbaka. Här I Shanghai har träden redan börjat blomma i parkerna. Två fantastiskt fina månader väntar oss nu.
  Ha en bra vecka
  M

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: