Lite av varje

Tisdag och lika grått som igår, +4 ute och snön smälter så man nästan ser det.

Indien 

yto2ontzoji6imlkijtpojewmjkynjm7czoxoij3ijtpojyymdtzoje6imgio2k6mziwmdtzoje6immio2k6mdtzoje6inmio2k6mdtzoje6imsio3m6nda6ijg4odg3odnjndllnzu3ymningiwzdkxzmy3zthmzgfjnte0ymjjyjaio30

T är ju i Indien, inte i någon stor turiststad utan ute på vischan. Igår skrev han att han ätit mat så stark att det nästan började ryka ur öronen! Sedan klev han på ett nattåg genom landet. Visserligen första klass men inte så modern, lite 20-tal över det hela och på toan såg man rälsen svischa förbi där nere… Plus att det i vagnen bakom mer såg ut som man sett på bilder från Indien och tåg men i alla fall så fanns alla inne i vagnen, packade som sillar. Idag har han varit några hundra meter under marken i en gruva, svalt och skönt mot de +40 ovan jord.

Bild lånad från internet.

Böcker
Jag läser ju en hel del, plöjer böcker periodvis och det kan ibland bli en om dagen! Men vissa tilltalar mer än andra och när man läser en sån där riktigt bra bok, ja då vill man läsa hela tiden men samtidigt vill man att den inte ska ta slut!

Bada
Fryser så himla mycket under vintern och känns som jag fryser ännu mer när T är iväg. Så jag badar! Nu har det blivit två kvällar i rad i hett vatten. Så himla skönt! Och sedan är jag varm länge.

Mat
Vet inte hur det är med er men jag är rätt kass på att laga mat till enbart mig själv, känns så himla futtigt att ställa sig och laga till en person. Så det blir en del rester ur frysen vilket ju i och för sig är bra, de ska ju ätas de med, men blir lite lätt tjatigt också då det känns som det inte finns mer en två rätter i min frys. Måste nog bli en tur till affären idag tror jag.

Styra upp
Nästa vecka hänger jag med T till Bryssel och Konz en sväng, vi talade om vilka dagar vi är var innan T åkte. Så när hans sekreterare ringde och stämde av med mig så hade jag koll. Trodde jag… Vet inte varför men efter jag talat med henne ringde jag T, som svarade!!!, och inser att planerna ändrats så snabbt ringde jag upp sekreteraren igen och nu ska allt vara rätt. Hoppas vi! Och jag får ändra mina planer då en dag i Bryssel försvann… Men det ger istället en dag till med Å i Tyskland!

Det var lite av vad som surrade i mitt huvud den här morgonen!
Hoppas ni får en fin dag!

2 svar to “Lite av varje”

 1. Annika Says:

  Indien! SÅ kul det måste vara att vara där. Min mosters älsklingsland på denna jord, tror det är folket och kulturen som gjort att hon varit där SÅ ofta. OCH det blir ju kulturchockar lite hit och dit. Såg att du köpt regnjacka till Petchie, sååå gulligt av dig. Kan tänka mig att Petra är sååå glad över det. Kul att ni ska ner en sväng.
  Ja, bada på, så skönt.
  Nej, är P borta brukar min mathållning vara ganska skral. Det är trist att laga mat till bara en.
  ÅH en bok om dagen!! WOW!!

  • Brysselkakan Says:

   Det är första gången han är i Indien så spännande! Och han är ju verkligen inte på turist-ställen heller.
   Och jo, Petra blev glad!
   Får se om jag badar idag igen! Fryser inte lika mycket idag.
   Det är banne mig inte kul att laga mat till en person…
   Inte en bok varje dag men det händer, snittet är säkert fyra till fem i veckan misstänker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: