Slö dag?

Söndag. Och även om SMHI säger vi har mulet väder så skiner solen lite mellan molnen! Inte som igår, då var det blå himmel och VÅR i luften!
Efter en morgon som började straxt innan halv sex för mig (sover som en kratta och vaknade med värk som först kändes som den var överallt men som kanske mer var i nacke, axel och rygg). Försökte somna om i en och en halv timme innan jag gav upp. Sedan låg vi under varma täcken och pratade innan vi gick upp.

DSC_1547Frukost och Yatzy. Nu ska T ha möte via Internet och sedan ska en uv flytta upp på vår ena skorsten!
Han ska förhoppningsvis hålla fåglarna borta och göra att vi slipper ha fågelljud som går ner via vår köksfläkt och gör att det känns som man har fåglar i köket! Och vaknar av dem vid soluppgång…

Blir nog en slö söndag mest annars.
Och tänker inte laga middag idag utan den får hämtas eller ätas på lokal tror jag minsann!

Just det! Min bil funkar igen, T laddade batteriet och sedan startade den. Nu kommer den stå där en vecka så vi får se om den samarbetar nästa lördag! Annars får det bli att köpa ett nytt batteri kanske.

Annons

4 svar to “Slö dag?”

 1. Stella i Italien Says:

  Vilken bra idé att sätta upp den där uven! Ska bli spännande att följa utvecklingen, dvs om han skrämmer bort fåglarna. Vad gäller bilen skulle jag starta den var eller varannan dag och köra runt kvarteret, så att den funkar tills ni har fixat problemet. Igår hade vi soligt och varmt och ffg på en vecka blåste det inte (har haft stark nordanvind i en vecka, brrrr!) Forsythian blommar!

  • Brysselkakan Says:

   Ja, har stora förhoppningar på den där uven!
   Om jag bara kunde skulle jag köra med bilen men jag flög till Bryssel i morse! Hoppas värmen kommer tillbaka!

 2. Annika Says:

  Ja, vi får se om ugglan skrämmer bort fåglarna, hoppas det. Förstår att det är störigt att vakna av ystert fågelkvitter som verkar komma från köket. Vet att du finns på annan ort nu. Hoppas ni har mysigt. Här blommar allt, i princip. Men det ska få sig en rejäl knäck imorrn så vi lär ska få en stor snöstorm. SÅ otroligt onödigt. Ha så trevligt nu!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: