Borta bra…

… men hemma bäst! Fast även om det är vår här hemma nu så saknar jag definitivt värmen vi haft i veckan både i Bryssel och Trier.
Innan vi for hem i går kväll han T och jag med lite inköp i Bryssel, en sväng till Chien vert (jodå, ni som kan er franska förstår att det handlar om en grön hund), den helt underbara tygbutiken vid kanalen i Bryssel och jag har ju skrivit om den förr. Där kan man bara strosa runt länge, härlig butik med annorlunda inredning med båtar, bilar, guldfiskar, vattenfall och snooker- och biljardbord som klippbord för tygerna. Det man inte hittar här finns nog inte ens!

Vi hann också med en sista fika med vår absoluta favorit-bakelse! Men då klockan tickade på var det dags att hämta bilen, packa in våra väskor och dra till flygplatsen. Och hade väl blivit mer förvånad om det inte hade varit kö och trafikstockning! Det är ju ändå Bryssel!

Vi droppar av bagage och går till säkerhetskontrollen. Där blir det tvärstopp… Mitt boardingkort funkar inte… men efter att kollat på passet får jag gå igenom. Då piper något och jag ska givetvis gå tillbaka. Vid det här laget har säkerhetspersonalen även insett att T:s boardingkort inte funkar och vi får inte passera. Jag blir smått irriterad för mitt handbagage, min dator och min handväska befinner sig på andra sidan och vem som kan ta dem och gå… Som tur är så lyssnar en personal på det och jag får gå igenom till mina saker men mitt och T:s pass och boardingkort har någon gått iväg med. Det går säkert tio minuter sedan kommer de tillbaka med dem och det ska vara OK. Men nä, då är det en annan personal som säger att vi inte får passera. Min käre man blir  inte ofta sur men nu ryter han i, de får väl bestämma sig; är våra boardingkort OK eller inte och då får vi passera. Kan meddela att man känner sig rejält ut-tittad av de runt omkring…

Så sitter vi vid gaten ett tag, läser och pratar, planet är lite försenat men inte som en annan gång och vi landar på Arlanda ungefär 30 minuter efter vad vi skulle gjort. Sedan taxi hem och vid 22-tiden var vi hemma.

Annons

4 svar to “Borta bra…”

  1. karin Sjögren Says:

    Ja verkligen en underbar tygaffär och sååå underbart annorlunda inredd. Som du säger L det som gäller sömnad av alla de slag finns där.

  2. Annika Says:

    USCH vad jag avskyr sådan där onödig stress vid flyget.
    Inte kul alls.
    Men skönt att det ordnade upp sig, och bra att ni nu är hemma. Förstår att du tycker om den affären.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: