Vardag

Efter en vecka med lunch på stan, fika med marängbakelser, shopping och möten med gamla vänner är det nu tillbaka till vardagen. Och igår gick jag PW igen efter ett uppehåll på tio dagar… Nåja, som T sa: – Du gick väl flera mil i Bryssel. Och jo, det gjorde jag säkert!

Mest påtagligt är saknaden när jag kommer hem… saknaden efter mina fina vänner och saknade efter Bryssel, även om den faktiskt efter fyra år lagt sig lite. Varför ska jag ha mina bästa och finaste vänner så långt bort? Kunde inte i alla fall en bo i min stad? Näpp, de bor alla långt bort.
Men nu ska jag alla fall försöka få hit Åsa på besök! Hoppas verkligen vi får ihop det!

Helgen som var bjöd på riktig vår! Och idag vaknade vi med snö ute… Inte så mycket och den är snart borta igen när det är +7 ute.
Vi vakande också upp med ingen ström, ingen aning varför men jordfelsbrytaren hade slagit till. Och vet inte hur länge men det var i alla fall kallt i kyl och frys fortfarande. Hoppas det var en engångs händelse.

Idag har jag T hemma hela dagen och en kollega till honom. De skulle ha möten ihop idag och för att kunna jobba effektivt utan att störas av andra så sitter de hos oss. Det innebär att jag överhör diverse samtal på engelska när de har möten med andra och att jag får vara lite tyst mest hela dagen men det är OK, det går ju stänga dörren in till dem.

Inte så himla händelserikt men så är det ju med vardag, en slags trygghet i det med och helt OK! Vardag funkar fint för mig.
Hoppas ni har en bra dag där ute alla fina vänner och läsare!

 

Annons

4 svar to “Vardag”

 1. Annika Says:

  Vardagen är skön. Det tycker jag också. En skön lunk. Inrutat och sådär, men det är bra det med.
  Ja, du får stänga dörren till arbetsrummet idag :-)
  Snö ja, såg det på insta, men det är väl sådan där snö som mer är som regn och som hjälper våren på traven.
  Snart snart har ni den fina våren hos dig.
  Ja, jag fattar att du saknar dina Brysselvänner. Verkligen.

  • Brysselkakan Says:

   Ja, vardag är lugnt, trygg och helt OK. Har haft dörren stängd men de fick det så varmt där inne när solen låg på så nu har de öppnat…
   Snön var borta innan lunch! Varmt här idag, +12 mitt på dagen.
   Det finns många fina vänner i många länder att sakna…

 2. Svärtingebo Says:

  Önskar att jag kunde åka till andra storstäder lite mer men det kostar både pengar och semesterdagar. Måste vara mysigt att ha vänner kvar där efter flera år hemma.

  • Brysselkakan Says:

   Jag har ju fördelen att inte jobba och kan åka med när T far runt. Och jo, det är mysigt att ha vänner att besöka plus att det varje gång känns som jag åker hem lite!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: