I kupan

Två av gårdagens fina fynd!

2 svar to “I kupan”

 1. Annika Says:

  Fint och gulligt!! Idag är det din dag!! Hurra!! Hoppas du har det toppen.
  Läste ditt inlägg om vänner nedan. Svårt det där. Det är väl exar knepigt eftersom du inte jobbar, förstår jag. OCH kulturen med ”hemmafolk” är lite annorlunda än tex där jag bor. Vet inte vad jag ska ge för råd, men kanske lite volonterande på tex Läkarmissionen etc. Det skulle du nog gilla, du är ju intresserad av det de har där också.
  Så ja, jag förstår ju att det annars bara är mammor, pappor med småbarn hemma, eller pensios. Förstår att det är lite ensamt ibland.
  Men ha en riktigt, riktigt fin dag idag!! Fira på och ha så roligt!!!

  • Brysselkakan Says:

   Tack Annika! Blir nog en rätt vanligt dag om man bortser från alla grattis-hälsningar. Vi ska inte göra något speciellt och det har jag inte heller önskat.
   Det är svårt att knyta nya kontakter och få vänner i Sverige, så sant. Och kanske det hade varit lättare om jag jobbat (men det är inget alternativ för jag vill hellre må bra) eller om barnen varit i skolåldern, man får ju mer kontakter när de är små via skolan mm. Att volontär jobba på secondhandbutiken skulle säkert gå att få till men då får man inte handla där… Och DET vill jag inte vara utan! Det är vad det är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: